Σε νέες δικές της εγκαταστάσεις αναμένεται να μετακομίσει εντός του πρώτου τριμήνου του 2018 η Landas Colour, σχεδόν δέκα χρόνια μετά την έναρξη των δραστηριοτήτων της.

Η LandasColour LTD δραστηριοποιείται στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων και ταπελλογραφίας, και παρέχει μεταξύ άλλων, επιγραφές και αυτοκόλλητα μικρών και μεγάλων διαστάσεων, φωτεινές επιγραφές, σήματα, αυτοκόλλητα αυτοκινήτων, πανό, ετικέτες, 3D lettering και λογότυπα, plexiglass κατασκευές καθώς και υπηρεσίες graphic design. Τα προιοντα της εταιρειας κατασκευαζονται κατω απο τους αυστηρους κανονες ποιοτητας του ISO 9001:2015.

Η εταιρεία, η οποία εδρεύει από το 2008 σε ενοικιαζόμενο κτήριο της βιομηχανικής περιοχής Καϊμακλίου, μετακομίζει σε ιδιόκτητο χώρο στη βιομηχανική περιοχή Στροβόλου.

Το νέο κτήριο, το οποίο θα είναι επιβλητικό εξωτερικά, σχεδιάστηκε από τον διευθυντή της Demades Design, Νικόλα Δημάδη.

Εργοστάσιο και κεντρικά γραφεία

about1

Στο κτήριο, το οποίο θα στεγάζεται το εργοστάσιο αλλά και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, θα εκτείνεται σε δύο ορόφους και συνολικά 1.800 τ.μ. 

Στην πίσω πλευρά θα βρίσκεται το εργοστάσιο, στο οποίο θα στεγάζονται τα τμήματα όπου θα γίνονται οι μεταλλικές κατασκευές, οι ταμπέλες, τα σήματα και η συναρμολόγηση.

Η μπροστινή πλευρά του κτηρίου θα αποτελείται από δύο ορόφους. Στο ισόγειο θα βρίσκονται οι εκτυπωτικές μηχανές, καθώς και διάφορα τμήματα της εταιρείας, όπως το operation, το τμήμα αποστολής (dispatch), το τμήμα τιμολόγησης και προσφορών. Στον πάνω όροφο θα βρίσκονται τα γραφεία των διευθυντών και του οικονομικού διευθυντή της εταιρείας.

Εξάλλου, στα νέα γραφεία θα εγκατασταθούν καινούργιες μηχανές εκτύπωσης τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος είναι οι χώροι που θα στεγαστεί η εταιρεία να είναι φιλικοί τόσο προς τους εργαζόμενους όσο και στους επισκέπτες/συνεργάτες.

«From good to great»

Η μετακόμιση στο καινούργιο εργοστάσιο και στα νέα γραφεία σηματοδοτεί τη μετάβαση σε μία νέα εποχή για την εταιρεία και την περαιτέρω βελτίωση του επιπέδου υπηρεσιών που παρέχει. 

Από το 2008, η εταιρεία σημειώνει σταδιακή ανέλιξη, ενισχύοντας χρόνο με τον χρόνο τις πωλήσεις της και μεταβαίνει στη νέα εποχή «from good to great», όπως η ίδια τη χαρακτηρίζει, με στόχο να διατηρήσει αυτή την ανοδική πορεία.

Σημειώνεται ότι οι πωλήσεις της εταιρείας καταγράφουν σταδιακή άνοδο κάθε χρόνο που αναμένεται το 2017 να κυμανθεί στο 20-25%, έχοντας ταυτόχρονα μεγαλώσει την γκάμα των πελατών της με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του νησιού. 
 
Την ίδια ώρα, η Landas Colour έχει προχωρήσει στην επένδυση στο εργατικό δυναμικό της, είτε εργοδοτώντας νέους υπαλλήλους είτε ενισχύοντας τις ικανότητες των υφιστάμενων υπαλλήλων της προκειμένου να προσθέσουν μεγαλύτερη αξία στην εταιρεία. 

 

Πηγή: In Business Magazine

We offer the customer acomplete product line.

SPEAK TO AN EXPERT TODAY